Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 8 nectarines jaunes, épluchées et dénoyautées
- 30 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'amandes effilées, préalablement torréfiées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 35.2 g
- Fat
- 7.5 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 Std. 15 Min
Mousse à l'abricot
3h 30 min
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
Tiramisu pêche-lavande
3 godz. 20 min
Mousse aux griottes
2h 30min
Crème brûlée à la fraise
3 godz. 10 min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Pannacotta au melon
2 Std. 15 Min
Pannacotta coco-kiwi
3 godz.
Mousse à l'abricot
2h