Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Ziegengouda, in Stücken
- 400 g Wirsing, in Stücken, Strunk entfernt
- 1 TL Kümmel, ganz
- 600 g Kartoffeln, in Scheiben (4 mm)
- 150 g Cabanossi, in Scheiben (5 mm)
- Öl zum Einfetten
- 450 g Geflügelfond
- 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- 30 g Butter
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2810 kJ / 671 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 46 g
In Collections
Alternative recipes
Stielmuseintopf mit Feta
1h
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 godz. 10 min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1 Std. 40 Min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1 godz. 20 min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1 godz. 20 min
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1 Std. 35 Min
Grünkohl-Kartoffel-Gratin mit Lachs
1 godz. 10 min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 Std.
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40 min