Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Ziegengouda, in Stücken
- 400 g Wirsing, in Stücken, Strunk entfernt
- 1 TL Kümmel, ganz
- 600 g Kartoffeln, in Scheiben (4 mm)
- 150 g Cabanossi, in Scheiben (5 mm)
- Öl zum Einfetten
- 450 g Geflügelfond
- 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- 30 g Butter
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2810 kJ / 671 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 46 g
In Collections
Alternative recipes
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 godz. 25 min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 godz. 10 min
Stielmuseintopf mit Feta
1h
Grünkohl-Lasagne
1 godz. 10 min
Stielmus-Untereinander
50 min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1 Std. 20 Min
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1 godz. 35 min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1 Std. 20 Min
Grünkohltarte
2h