Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
TM5 TM31

Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda

4.6 (712 ratings)

Ingredients

  • 200 g Ziegengouda, in Stücken
  • 400 g Wirsing, in Stücken, Strunk entfernt
  • 1 TL Kümmel, ganz
  • 600 g Kartoffeln, in Scheiben (4 mm)
  • 150 g Cabanossi, in Scheiben (5 mm)
  • Öl zum Einfetten
  • 450 g Geflügelfond
  • 100 g Sahne
  • 30 g Mehl
  • 30 g Butter
  • 1 EL Zitronensaft
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 2 Prisen Muskat

Nutrition
per 1 Portion
Calories
2810 kJ / 671 kcal
Protein
24 g
Carbohydrates
33 g
Fat
46 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes