Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Strudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Prise Salz
- 150 g Wasser
- 30 g Öl und etwas mehr zum Bestreichen
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Mandeln, blanchiert
- 100 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 50 g Haferflocken, kernig
- 40 g Paniermehl
- 50 g brauner Zucker
- 900 g Birnen, geschält, geviertelt
- 1 EL Zitronensaft
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 EL Puderzucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1863 kJ / 445 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 22 g
In Collections
Alternative recipes
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1h 35 min.
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4h 30min
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15min
Kirschlasagne
45 min
Rhabarberlasagne
1 godz. 10 min
Apfel-Brötchen-Auflauf
1 godz. 10 min
Quarkpfannkuchen
35 min
Zwetschgendatschi
1 godz. 20 min
Apfel-Grieß-Kuchen
3h
Rohrnudeln
1 Std. 50 Min
Topfenschmarrn ruckzuck
40 min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1 godz. 30 min