Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pesche al forno
- 4 pesche mature, denocciolate, a metà
- 50 g di mandorle
- 25 g di zucchero
Meringhe
- 3 albumi
- 140 g di zucchero semolato
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1253 kJ / 299 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Fudge al limone e confetti all'anice
2 Std. 10 Min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5 Std. 20 Min
Mini bonet
2 Std.
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Zabaione
15min
Zabaione al sidro
15min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
No ratings
Torta di limone destrutturata
40min
Tortini di fichi
6 godz. 5 min
Frappè al cappuccino
15min