Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Wasser
- 4 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 600 g Lammhackfleisch
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 3 Prisen Pfeffer
- 120 g Feta, cremig, in Würfeln (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Tomatenmark
- 180 g Basmati-Reis
- 800 g Geflügelfond
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 50 g Butterschmalz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3462 kJ / 826 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 51 g
In Collections
Alternative recipes
Lammragout mit Möhrencouscous
30 min
Chili con Carne
50 min
Hähnchen-Burritos mit Chipotlesauce
40 min
Orientalische Hackbällchen
40 min
Hackbällchen mit orientalischer Tomatensauce
45 min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40 min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1h
Hähnchensaté
1h 20 min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45 min
Empanada Gigante
1h 15 min
Beef Burger
1h