Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 400 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro a pezzi + q.b.
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 pizzico di cannella in polvere (optional)
- 1 uovo
- 250 g di Fontina a fette (2-3 mm circa)
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Carbohydrates
- 28.5 g
- Fat
- 15.7 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Torta salata di pane
45 min
Bannock
40 min
Pasta al forno vegetariana
40 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Quiche di patate e cipolle
55min
Sformato di riso con brie e cotto
1h 30min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1 Std. 20 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min