Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 400 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro a pezzi + q.b.
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 pizzico di cannella in polvere (optional)
- 1 uovo
- 250 g di Fontina a fette (2-3 mm circa)
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Carbohydrates
- 28.5 g
- Fat
- 15.7 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Torta salata patate e cipolle
55min
Frico con speck
50min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Torta di pane salata
55min
Gratin di patate
50min
Frico
1h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Quiche di patate e cipolle
55min
Scarpaccia
1h
Patate gratinate al Gorgonzola
40min