![Baccalà alla portoghese Baccalà alla portoghese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E1CD7532-5BC7-421E-8DB9-FF1BF9C79B40/Derivates/A29001F9-49DE-435D-AA7D-4960943FDF07.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato e a pezzi
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2088 kJ / 499 kcal
- Protein
- 40.2 g
- Carbohydrates
- 37.6 g
- Fat
- 21.9 g
- Fibre
- 2.7 g
Alternative recipes
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Mousse di baccalà
45 Min
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Zuppa di baccalà
1 Std.
Frittelle di baccalà
12h 50 min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Pasticcio di baccalà
1 Std. 30 Min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Baccalà alla cappuccina
55 min
Stoccafisso con i porri
50 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min