Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato e a pezzi
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2088 kJ / 499 kcal
- Protein
- 40.2 g
- Carbohydrates
- 37.6 g
- Fat
- 21.9 g
- Fibre
- 2.7 g
Alternative recipes
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1u.
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà alla Soutelo
30min
Seppie in zimino
40min
Baccalà alla ligure
1u.
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1u.
Baccalà alla Veracruz
1u.
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalá alle olive
25min
Ribollita
2u. 30min