Baccalà alla portoghese
TM31 TM5 TM6

Baccalà alla portoghese

4.6 (71 ratings)

Ingredients

  • 100 g di cipolla bianca in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di acqua
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato e a pezzi
  • 400 g di latte
  • 40 g di farina tipo 00
  • 30 g di burro

Nutrition
per 1 porzione
Calories
2088 kJ / 499 kcal
Protein
40.2 g
Carbohydrates
37.6 g
Fat
21.9 g
Fibre
2.7 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes