Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Spezzatino di maiale al curry
- 200 g di cipolle ad anelli
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di bocconcini di carne di maiale senza nervi (2 cm)
- 25 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 50 g di acqua
Riso rosso
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di riso rosso, Camargue
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Spezzatino di vitello al curry
40min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Costine di maiale alle verze
1h 20 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min