Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 5.7 g
- Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crêpes
1h 20 min
Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)
1h
Empanadas di pollo argentine
4h
Salsa agrodolce cinese
15min
Crocchette di pesce alla menta
10h
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40min
Empanadas di carne
1h 10 min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Arancini ai frutti di mare
2h
Pastel de milho
1h
Wraps di lattuga con pollo
1h
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10 min