Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 5.7 g
- Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Fantasmini
7 Std. 50 Min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20 min
Caramello fango
20 min
Dolce di biscotto e crema al formaggio
35 min
Tiramisù da bere
10 min
Torta salata con bucce di patate
2h 30min
Fagioli in agrodolce
35 min
Donut Milkshake
3h 30min
Torta magica al cacao e arancia
4h
Crêpes di biscotti con crema gianduia e ricotta
1h
Pasta gratinata
50 min
Sfinci siciliane
2h 30min