Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 5.7 g
- Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15 Min
Palline di pane fritte
3h 15min
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2 godz. 20 min
Burro mediterraneo
5u. 20min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Crema di funghi e noci
15 Min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2 godz.
Ciambelle salate farcite
4h 5min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55 min
Pancakes al bacon e porri
1h
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25min