Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Knoblauchzehen
- 2 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf (optional)
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 100 g Weißweinessig
- 150 g Orangensaft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Salz
- 1000 g Schweinefleisch, ohne Knochen, durchwachsen (z.B. Schweinenacken), in Würfeln (4 cm)
- 20 g Öl
- 20 g Schweineschmalz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1227 kJ / 293 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Mediterranes Ciabatta Stuffing
5 min
Venezolanische Arepas mit pulled chicken
40min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50 min
Hähnchensaté
1 godz. 20 min
Hühnerspießchen mit Erdnusssauce
1h 30min
Empanada Gigante
1 godz. 15 min
Big Kahuna Burger (Pulp Fiction)
1h
Chickenwings mit Erdnuss-Sauce
45 min
Hähnchen-Burritos mit Chipotlesauce
40min
Argentinische Empanadas mit Huhn
3 Std. 40 Min
Gefüllte Tortillafladen mit Hähnchen, Tomate und Koriander
1h
Chili-Cheese-Nachos
40min