Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 220 g di bevanda a base di riso
- 100 g di zucchero
- 40 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina per torte + q.b.
- 80 g di margarina vegetale, a pezzi
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 80 g di mirtilli rossi disidratati
- 80 g di semi di papavero
- 70 g di zucchero
- 40 g di semolino di grano
- 150 g di bevanda a base di riso
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1712 kJ / 408 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti con i semi (vegan)
2 Std. 40 Min
Tartufini alle mandorle (vegan)
55 Min
Zaletti (vegan)
50 Min
Torta di farro alle mandorle e prugne
1 godz. 5 min
Cupcake al farro, mele e nocciole
50 Min
Noodle di soba con tofu
35 min
Muffin al farro e fondente
40 Min
Plumcake pesche e farro con latte di soia
1 Std. 10 Min
Praline avena, cocco e miele
35 min
Biscotti sandwich all'avena e cioccolato
45 min
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1hod.
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1hod.