Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di funghi porcini freschi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di burro
- 30 g di cipolla
- 170 g di farina
- 800 g di latte intero, a temperatura ambiente
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di sale (optional)
- 400 - 500 g di pangrattato
- 2 - 3 uova sbattute
- 300 g di olio per frittura
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1446 kJ / 346 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Carbohydrates
- 5.7 g
- Fat
- 24.3 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pastella per fritti
1h
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Crocchette di patate
1h 10 min
Tortini di broccoli e pancetta
50 min
Vol-au-vent leggeri
2h 30 min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1h 30 min
Millefoglie all'albicocca
55 min
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Quiche di patate e cipolle
55 min
Crocchette di patate e speck
3h 20min