Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra
- 500 g di farina tipo 0
- 3 cucchiaini di sale
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di origano secco
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
180
g di alici fresche pulite e diliscate
or 180 g di filetti di acciuga sott'olio - 50 g di patata tagliata a fette sottili
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Carbohydrates
- 99.8 g
- Fat
- 12.6 g
- Fibre
- 4.9 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia pugliese
1h 10min
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Éclair ai gamberetti saporiti
1h 20min
Taralli al verde
1h 20min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pizza di patate alle verdure
2h
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1h 30min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 Std. 35 Min
Pizzette al formaggio di capra
1 Std. 35 Min