Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra
- 500 g di farina tipo 0
- 3 cucchiaini di sale
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di origano secco
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
180
g di alici fresche pulite e diliscate
or 180 g di filetti di acciuga sott'olio - 50 g di patata tagliata a fette sottili
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Carbohydrates
- 99.8 g
- Fat
- 12.6 g
- Fibre
- 4.9 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Keine Bewertungen
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia ai cicinielli
1 godz. 45 min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30min
Corona di pane con il sesamo
15 Std. 30 Min
Cupcake al farro, mele e nocciole
50min
Fagottini di polpo
1 Std. 40 Min
Tabulè di pollo
30min