Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di alici, adatte al consumo a crudo (vedi consigli)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di arancia
- 70 g di succo di limone
- 500 g di acqua
- 180 g di peperoni rossi a listarelle (1 cm circa)
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protein
- 52.8 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 28.4 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Alici ripiene al Varoma
50 min
Polpette con le sarde
25 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Baccalá alle olive
25 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Mousse di baccalà
45 Min
Catalana di pesce e verdure
1 Std. 30 Min
Insaporitore per pesce
10 min