Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 1.76 g
- Carbohydrates
- 3.82 g
- Fat
- 0.35 g
- Fibre
- 0.99 g
In Collections
Alternative recipes
Crema al caramello salato
1h 10min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 godz.
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2 Std.
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1 godz.
Forty fresh
10 Min
Aspic di pesche e mirtilli
7 Std.
Vinaigrette orientale al coriandolo
10 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2sa 25 dk
Bicchierini cocco e menta
3 Std.
Tortini di fichi
6u. 5min