Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di cardi, puliti dai filamenti, a pezzi (5 cm)
- burro q.b.
- 125 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 uova (da 60 g)
- 10 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 1.7 g
- Fat
- 12.8 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Sformatini ai porri
55min
Flan al topinambur
40 min
Flan di cavolfiore
45 min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Sformato di cardi
1h
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Sformatini di asparagi
45 min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min
Flan al cavolo viola
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Flan di carote
50min
Fonduta
8 Std. 20 Min