![Soufflè ai cardi al vapore Soufflè ai cardi al vapore](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/efae9eaa-5ea6-48ba-a51f-1e9a57b3e8b6/Derivates/7439ad4c-cd98-4522-a320-46cb45462e1d.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di cardi, puliti dai filamenti, a pezzi (5 cm)
- burro q.b.
- 125 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 uova (da 60 g)
- 10 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 1.7 g
- Fat
- 12.8 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa verde "Bagnet"
15min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Flan di cavolfiore
45 Min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1 godz. 55 min
Crostata d'inverno alle castagne
1 Std. 50 Min
Tortino di cardi alla fiorentina
1h 30min
Cardi gratinati
40min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Cappon magro
4 godz. 30 min
Sformato di cardi
1 Std.
Castagnaccio
1 Std.