Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di cardi, puliti dai filamenti, a pezzi (5 cm)
- burro q.b.
- 125 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 uova (da 60 g)
- 10 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 1.7 g
- Fat
- 12.8 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Pesce finto
7h 5min
Bagna cauda
35 min
Sformatini ai porri
55min
Sformato di cardi
1 godz.
Flan di carote
50 min
Flan di cavolfiore
45 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 godz.
Tortino di cardi alla fiorentina
1h 30min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min