Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 29.4 g
- Fat
- 10.6 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Testaroli di farro alle noci
45p
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50p
Tarte tatin ai pomodori
50p
Quiche pere e gorgonzola
1óra
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Insalata russa allo yogurt
1óra
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1óra
Pere, formaggio e miele
15p
Lasagna di pane carasau
25 Min
Brandacujun
45p
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1óra