Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 29.4 g
- Fat
- 10.6 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Apple crumble (Crumble di mele)
1 godz.
Strudel di verdure
2 Std.
Tarte tatin
2h 30min
Tarte tatin ai pomodori
50 min
Quiche pere e gorgonzola
1 godz.
Crema di porri in crosta
45 min
Clafoutis ai frutti di bosco
1h 35 min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2 Std.
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 min
Pie salata di zucca
1h 30min
Crostata con datterini in agrodolce
2h 10min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min