Gnocchi con la "fioreta"
TM5 TM31 TM6

Gnocchi con la "fioreta"

4.6 (19 ratings)

Ingredients

  • 500 g di ricotta liquida (fioreta)
    or 250 g di ricotta fresca + 250 g di latte intero
  • 300 g di farina tipo 00
  • 5 g di sale
  • 50 g di burro
  • 6 foglie di salvia fresca, lavate
  • formaggio di Malga grattugiato, a piacere
    or ricotta affumicata, grattugiata

Nutrition
per 1 porzione
Calories
2407.9 kJ / 575.5 kcal
Protein
23 g
Carbohydrates
62 g
Fat
26 g
Saturated Fat
15.9 g
Fibre
0 g
Sodium
641 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes