![Gnocchi con la "fioreta" Gnocchi con la "fioreta"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/300A5339-9C5B-41A8-B0CF-89DF9BE61D5A/Derivates/af2e93b2-5ed1-4045-8bad-6e31295dc3ee.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
500
g di ricotta liquida (fioreta)
or 250 g di ricotta fresca + 250 g di latte intero - 300 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca, lavate
-
formaggio di Malga grattugiato, a piacere
or ricotta affumicata, grattugiata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2407.9 kJ / 575.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 26 g
- Saturated Fat
- 15.9 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 641 mg
In Collections
Alternative recipes
Canederli allo speck
2h 40min
Salsa bolzanina
15 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Gnocchetti de gris
30 Min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 godz. 10 min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 Std. 5 Min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gnocchi di polenta
25 Min