Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 400 g di acqua
- 30 g di foglie di spinaci freschi
- 15 g di cerfoglio fresco
- 15 g di crescione
- 10 g di erba cipollina fresca
- 10 g di prezzemolo fresco
- 10 g di dragoncello fresco
- 2 scalogni a metà
- 2 cetriolini
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 4 uova sode, solo i tuorli
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 7749 kJ / 1852 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Carbohydrates
- 6.5 g
- Fat
- 193 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Maionese
10 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Pastella per fritti
1 Std.
Pere sciroppate
721 Std. 20 Min
Insalata capricciosa
30 Min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Burro mediterraneo
5h 20min
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Crema di formaggio spalmabile
5 Min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Concentrato di pomodoro
10 Min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min