Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Crema al limone
- 80 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di panna (35% di grassi)
- 4 uova
- 40 g di burro a tocchetti
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2302 kJ / 553 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 40.8 g
In Collections
Alternative recipes
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Tartufi al cioccolato
2 godz. 45 min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6h 30 min
Crostata alle mele
1h
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30 min
Tartufi al cioccolato fondente
6h 40min
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10h
Torta alla crema e albicocche (senza glutine)
1 godz. 5 min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10 min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Tortine dell'amore
1 godz. 40 min