Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Crema al limone
- 80 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di panna (35% di grassi)
- 4 uova
- 40 g di burro a tocchetti
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2302 kJ / 553 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 40.8 g
In Collections
Alternative recipes
Crostata di carote e arance
1 godz. 25 min
Plumcake alle mele
1h
Ciambella del mugnaio
40min
Ciambellone con crema all'arancia
55min
Amor polenta
1h 5min
Cheesecake al limone
5 Std. 25 Min
Galette des rois ai marroni
No ratings
Torta del cardinale
3 godz. 30 min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45min
Torta al burro di arachidi e biscotti
1 godz. 25 min
Torta alle mandorle glassata alla vaniglia
2h 15min
Castagnole ripiene
14 Std.