Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Crema al limone
- 80 g di zucchero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di panna (35% di grassi)
- 4 uova
- 40 g di burro a tocchetti
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2302 kJ / 553 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 40.8 g
In Collections
Alternative recipes
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Focaccia ai cicinielli
1 godz. 45 min
Zuppa di latte
30 min
Tiramisù ai frutti esotici
5h 20min
Oranais all'albicocca
1h 35 min.
Torta pazientina
3h 55min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30min
Panna cotta danese
8h 25min
Kouign-amann
No ratings
Cornetti semintegrali ripieni
1h 15min
Muffin con prugne e pinoli
45 min
Bougatsa greca miele e pistacchi
4h