Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 50 g di burro a pezzi piccoli
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 130 g di mostarda bolognese
- 30 g di uvetta, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 50 g di frutta mista candita a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 20 g di pinoli
- 10 g di latte
- 20 g di granella di zucchero
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Carbohydrates
- 39.2 g
- Fat
- 5.4 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Treccine al finocchio
3 Std.
Biscotti ai semi
30 min
Biscottini di vetro
45 min
Biscottini alle mandorle
35 min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Torcion dolce
3h 30min
Ciambella romagnola
1 godz.
Torta degli addobbi
1h 25min
Moretta fanese
35 min
Rose del deserto
45 min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1 godz. 35 min
Amor polenta
1h 5min