Frühlingsrollen

Frühlingsrollen

3.7 64 ratings
Prep. 1 h 50 min
Total 2 h 10 min
14 Portionen

Ingredients

Teig
  • Mehl
    150 g
  • Maisstärke
    90 g
  • Wasser
    465 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Sonnenblumenöl
    1010 g
Füllung und Fertigstellung
  • Möhren in Stücken
    70 g
  • Knoblauchzehen
    5
  • Olivenöl
    40 g
  • Reisglasnudeln
    50 g
  • Wasser kochend, zum Einweichen der Reisglasnudeln
  • Zucker
    2 TL
  • Fischsauce
    2 TL
  • Sojasauce
    2 TL
  • Austernsauce
    40 g
  • Sojabohnensprossen
    150 g
  • Schnittlauch in Stücken (3 cm)
    10 g
  • Ei verquirlt
    1
  • Sweet-Chili-Sauce
    20 g

Nutrition per 1 Portion

Calories 125 kcal / 521 kJ
Protein 2 g
Fat 4 g
Carbohydrates 21 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...