![Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise Verrine fraîcheur litchi-mangue-coco-framboise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7DFC6089-4EAB-44BF-A62F-91317907F794/Derivates/C35D43C1-A20C-45D0-811E-ECF6E3F75A9D.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de litchis au sirop en conserve avec 150 g de jus
- 150 g de jus de mangue
- 300 g de mangue mûre, détaillée en dés et un peu pour la finition
- 300 g de lait de coco
- 50 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 200 g de framboises fraîches ou surgelées, et un peu pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1123 kJ / 266 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 39.5 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 3.8 g
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