Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de comté
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de tomates confites
- 500 g de lait de soja
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 175 g de polenta
- 10 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 605 kJ / 145 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 11.3 g
- Fat
- 8.3 g
- Fibre
- 2.3 g
Alternative recipes
La socca
40 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 godz. 10 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Pompes à l'huile
3h
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
45 min
Polenta au gorgonzola
25 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Panisses
30 min
Polenta aux olives et tomates confites
45 min