Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau
- 500 g de topinambours, épluchés et coupés en deux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 jaunes d'œufs
- 10 g de beurre doux, pour les moules
- 6 blancs d'œufs
- 100 g de gruyère râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1113 kJ / 268 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Carbohydrates
- 14.2 g
- Fat
- 17.3 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Purée butternut-noisettes
50 min
Tatin aux navets
1h 10min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Crumble de panais et courgettes
1h 5min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1u. 15min
Gnocchi au potiron jaune
1u. 15min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Gnocchi aux orties
1u. 15min
Flan d'épinard
45 min
Soufflé de potiron aux épices douces
1 godz.
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Chou-fleur en soufflé
55min