Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de poireaux, coupés en tronçons (3 cm env.)
- 20 g de beurre doux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de curry en poudre
- 2 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1405 kJ / 339 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 6.5 g
- Fat
- 29.5 g
- Fibre
- 4.5 g
Alternative recipes
Flan de patate douce aux épices
55 Min
Roulé d'épinards au chèvre frais
1 Std. 30 Min
Petit flan au roquefort et brocoli
40min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45 Min
Flan d'aubergine
1 Std.
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Terrine épinard-brocoli
4 Std. 45 Min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1 Std.
Flan d'épinard
45 Min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Chou-fleur en soufflé
55 Min