Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln klein, mit Schale
- 2 rote Zwiebeln, halbiert
- 200 g Senfgurken, abgetropft, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 30 - 50 g Peperoni, grün, eingelegt, in Ringen
- 125 g Speckwürfel
- 60 g Öl
- 50 g Weißweinessig
- 1 TL Senf
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1056 kJ / 252 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Stamppot mit Endivien
30 min
Kartoffel-Gemüse-Salat
1h
Bohnensalat mit Lammkoteletts
50 Min
Strammer-Max-Salat
30 min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1 godz. 15 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Kartoffel-Apfel-Salat
1h
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50 Min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 min