Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 5 EL Butterschmalz
- 1 Brötchen, vom Vortag
- 600 g gemischtes Hackfleisch
- 1 Ei
- 1 TL Senf
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 100 g Speckwürfel, fein
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Formen der Frikadellen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2570 kJ / 615 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 47 g
In Collections
Alternative recipes
Coq au vin
2h
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Szegediner Hackbraten
1h 20min
Räuberfleisch
1h 15min
Hackbraten mit Kartoffeln und Ratatouille
1h
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20min
Gulaschsuppe deluxe
2h
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1h
Smoked Gulasch mit Bacon
4h