Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 5 EL Butterschmalz
- 1 Brötchen, vom Vortag
- 600 g gemischtes Hackfleisch
- 1 Ei
- 1 TL Senf
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 100 g Speckwürfel, fein
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Formen der Frikadellen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2570 kJ / 615 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 47 g
In Collections
Alternative recipes
Rindfleischeintopf
1h 40 min
Coq au vin
2 godz.
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20 min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3 godz. 15 min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15 min
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.
Frikadellen
25 min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35min
Kunterbunter Hackbraten
1h 30 min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40 min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1 Std. 35 Min
Gulasch-Gewürz
5 Min