Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 EL Butterschmalz
- 350 g Kartoffeln, in Stücken
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 450 g Chicorée
- 100 g Sahne
- 100 g Nordseekrabben
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1095 kJ / 262 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
Rosenkohl-Auflauf
1h
Blumenkohlsuppe
40 min
Möhrensuppe mit Ingwer
50min
Chicorée-Cremesüppchen
35min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1h
Chicorée-Apfelsuppe mit Sesam-Räuchertofu
35min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Apfel-Sellerie-Suppe
40 min