Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butterschmalz
- 100 g Speckwürfel
- 1 TL Paprika edelsüß
- 500 g Sauerkraut, frisch
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 3 Wacholderbeeren
- 300 g Apfelsaft
- 200 g Geflügelfond
- 500 g Pastinaken, in Stücken (3 cm)
- 200 g Kabanossi, in Stücken
- 1 EL Honig
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2085 kJ / 498 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 34 g
In Collections
Alternative recipes
Exotische Spitzkohlsuppe
30 dk
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 dk
Sellerie-Möhren-Eintopf
50min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1sa
Bohneneintopf mit Feta
45 Min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1u. 35min
Bunte Bohnensuppe
50min
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1sa 40 dk
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40 dk
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1h 10min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 dk
Rote-Bete-Eintopf
1h 30min