Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 pizzichi di curcuma in polvere
- 16 fette di lonza di maiale sottili
- 150 g di Provolone piccante a cubetti (2x2 cm)
- 16 pizzichi di sale + q.b.
- 16 pizzichi di pepe nero macinato
- 1200 g di acqua
- 300 g di riso Venere (cottura 20 minuti)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2715 kJ / 649 kcal
- Protein
- 49.8 g
- Carbohydrates
- 65.9 g
- Fat
- 22.5 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Pollo e insalata tiepida di patate
55min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Polpettine al curry
55min
Pollo, pancetta e olive
35min
Filetto ai funghi
1h
Trota mimosa
35min
Insalata di pasta con tonno affumicato, finocchi e olive
30min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Involtini lucani
50min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35min