![Involtini mare e monti Involtini mare e monti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FFA5992B-5D7B-4C73-B314-2B2AB46B11F1/Derivates/116730A6-C508-4014-8605-1B8AF9BF9223.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 3.3 g
- Fat
- 13.1 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Pesce spada al salmoriglio
5 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45min
Stufato di vitello
1h
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Calamari alla marchigiana
35min
Pesce spada agrumato
35min
Involtini di spigola
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min