![Puccia Puccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/047ed033-0820-471c-8e30-114337a63fdb/Derivates/35d9baba-cd79-492a-92a0-a550ca300eb7.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di carne di maiale a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di foglie di verza a listarelle
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- acqua q.b. per raggiungere 1200 g (optional)
- 200 g di farina di mais
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 13.1 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza bianca alla ligure
1 Std. 45 Min
Torta pasqualina
2 godz. 5 min
Crauti
96h
Frittata di riciclo (senza uova)
1 Std.
Budino di semolino
3h 5min
Crumble di verdure
1 Std. 20 Min
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2 Std. 50 Min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55 Min
Insalata di grano, tacchino e cavolfiore
1 godz. 5 min
Broccoli e salsiccia
30 Min
Buridda alla ligure
55 Min
Salamelle con le verze
1 godz. 5 min