Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di carne di maiale a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di foglie di verza a listarelle
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- acqua q.b. per raggiungere 1200 g (optional)
- 200 g di farina di mais
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 13.1 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Favata sarda
1小时
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Pollo alla Marengo
1小时
Polenta concia alla valdostana
1hod. 40min
Pasticcio di baccalà
1 Std. 30 Min
Cachupa con maiale e fagioli
26 Std. 20 Min
Plumcake ai marroni
1小时
Zabaione al sidro
15 Min
Jota carnica
1 godz. 5 min
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Torta brulée
11h
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min