Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 dose di pasta choux
- 2 tuorli
- 90 g di zucchero
- 50 g di succo di limone
- 40 g di fecola di patate
- 40 g di burro
- 15 g di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 260 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di limoncello
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Carbohydrates
- 28.7 g
- Fat
- 25.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crema pasticcera
15 Min
Zucchero a velo
5 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Babà analcolico alle fragole
3 Std. 30 Min
Profiteroles al limone
1h 45min
Profiterole bianco
3h 15min
Zuccotto
7 Std. 10 Min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Profiteroles
2h
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min