Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 dose di pasta choux
- 2 tuorli
- 90 g di zucchero
- 50 g di succo di limone
- 40 g di fecola di patate
- 40 g di burro
- 15 g di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 260 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di limoncello
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Carbohydrates
- 28.7 g
- Fat
- 25.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta Choux
2h
Torta Babà napoletana
8h
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2h
Cassata siciliana
6 Std. 35 Min
Glassa al cioccolato
20 Min
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25 min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Colomba con crema al limoncello
1h 15min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min