Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 40 g di acqua
- 10 g di Marsala
- 2 uova
- 80 g di zucchero
- 80 g di burro morbido
- 380 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 100 g di cioccolato al latte, in scaglie o gocce
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Panelle
1h 25 min
Rame di Napoli
3h
Sfinci siciliane
2h 30 min
Brioches siciliane
3 godz. 15 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Tetù
1 Std. 50 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Ravioli dolci fritti
1h
Cartocci e viennesi siciliani
3 godz. 15 min
Nuvolette di ricotta
50 min
Cassatelle pasquali
2h 50min