Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 40 g di acqua
- 10 g di Marsala
- 2 uova
- 80 g di zucchero
- 80 g di burro morbido
- 380 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 100 g di cioccolato al latte, in scaglie o gocce
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche col tuppo
3h 30min
Sfinciuni
3h 30min
Piccoli coni siciliani
1h 45min
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1h 30min
Sfincione favarese
3h
Ravioli dolci fritti
1h
Tetù
1h 50min
Panelle
1 Std. 25 Min
Iris siciliani
4 Std. 10 Min
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Sfinci siciliane
2h 30min