Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 200 g di farina per torte
- 30 g di zucchero
- 40 g di strutto
- 80 g di Marsala secco
- 1 pizzico di sale
- 300 - 400 g di olio per frittura
Ripieno
- 150 g di zucchero
- 3 - 4 pezzi di scorza d'arancia
- 500 g di ricotta
- 100 g di gocce di cioccolato fondente
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 5.18 g
- Carbohydrates
- 25.28 g
- Fat
- 12.5 g
- Fibre
- 1.26 g
Alternative recipes
Chiacchiere
1h 35 min
Cannolo scomposto
3 Std.
Limoni di frolla ripieni
1 Std. 30 Min
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30 min
Cheesecake al cannolo siciliano
8u. 55min
Cassatelle pasquali
2 Std. 50 Min
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Bicchierini di cassata
30min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Cannolo siciliano scomposto
30min
Mattonelle con crema di ricotta
8h 50min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min