Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Jalapeño Chili, frisch, halbiert, entkernt
- 1 Mango, reif, groß, geschält, in Stücken
- 3 EL Tamarinden-Paste
- 4 EL Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)
- ¼ TL Piment
- 90 g Rotwein
- 180 g Orangensaft
- 2 EL Rotweinessig
- 24 Lammkoteletts
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1002 kJ / 240 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Perlhuhn Quatre-Épices
50 menit
Garnelen Xacuti
1 godz. 20 min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 Std. 5 Min
Korianderaufstrich
2h 20 min.
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 Min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40 Min
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Muscheln mit Sahnesauce
30 Min
Exotische Marinade zu Hähnchen
5h
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 min.
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Muschelsuppe
40 Min