Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1040 g Wasser
- 1 gelbe Paprika (250 g), geviertelt
- 1 rote Paprika (250 g), geviertelt
- 2 EL Pinienkerne
- 2 EL Weißweinessig
- 2 TL Salz
- 10 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 80 g Olivenöl
- 20 g Kapern
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, klein
- 350 g Zucchini, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Fenchelknolle (250 g), in Scheiben (5 mm), Grün beiseitelegen
- 6 Kalbsrückenmedaillons (à 120 g)
- 250 g Strauchtomaten, klein
- 2 Zweige Rosmarin
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 3 Prisen Fleur de Sel
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1小时 20 分钟
Schwarze Linguine
45 Min
Sizilianischer Garnelensalat
40 Min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1小时 20 分钟
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1 Std.
Curryhuhn
2h 40min
Fischsuppe
1h 40min
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50 Min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 Std.
Riesengarnelen in Cognac
20 Min