Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 25 g Sesamöl
- 150 g Sojasauce, hell
- 30 g Ketjap Manis (süßlich sämige Sojasauce aus Indonesien)
- 200 g Zuckersirup (Läuterzucker)
- 2 Stückchen Ingwer, in Sirup (30 g)
- ½ TL Curry (Madras)
- 12 Scampis, groß (Langostinos)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1689 kJ / 404 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1h
Gegrillte Schweinespieße
7 Std. 10 Min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Muscheln mit Sahnesauce
30 min
Chicken Drumsticks mit Whisky-Glasur
45 min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 min
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min