Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Auflauf
- 100 g Gruyère Käse, in Stücken
- 850 g Wasser
- ½ TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - Butter zum Einfetten
- 200 g Gabelspaghetti
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 150 g Speckwürfel
- 150 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
Guss und Fertigstellung
- 70 g Milch
- 1 TL Salz
- 3 Eier
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 2 EL Paniermehl
- 25 - 30 g Butterflöckchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 3.9 g
Alternative recipes
Express-Auflauf "Schwyz"
1h 10min
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1h 20min
Spaghettipizza
55 min
Nudel-Gemüse-Auflauf
1 godz.
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1 godz. 25 min
Blitz-Lasagne
1 godz.
Nudelpizza
1h 10min
Kartoffelauflauf mit Cabanossi
1 Std. 15 Min
Makkaroni-Auflauf
1 godz.
Puten-Auflauf mit Spätzle
1h 10min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.
Erbsen-Express-Auflauf
1h 10min