Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 60 g di vino bianco + q.b.
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
Ripieno
- 350 g di castagne, sbollentate e spellate (vedere consigli)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 80 g di zucchero
- 2 cucchiai di Rum
- 2 cucchiai di liquore all'anice
- 40 g di caffè espresso
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 230 kJ / 55 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 6.3 g
- Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pastiera napoletana
15h
Torta ricotta e pere
7 Std. 30 Min
Castagnole
1 Std. 20 Min
Mostaccioli siciliani
1óra
Chiacchiere
1óra 35p
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1óra 35p
Struffoli
1óra
Struffoli di Natale (TM6)
1óra
Profiteroles al limone
1hod. 45min
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min