Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 60 g di vino bianco + q.b.
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
Ripieno
- 350 g di castagne, sbollentate e spellate (vedere consigli)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 80 g di zucchero
- 2 cucchiai di Rum
- 2 cucchiai di liquore all'anice
- 40 g di caffè espresso
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 230 kJ / 55 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 6.3 g
- Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pastiera
15hod.
Torta Babà napoletana
8h
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cavatelli
1h 30min
Chiacchiere
1h 35 min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Lagane e ceci
1 godz.
Mostaccioli siciliani
1 godz.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Mostaccioli al mosto cotto
1 godz.
Krapfen di patate ripieni
2h 30min