Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Anello di pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova (da 60 g)
Crema diplomatica
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
- fragole, pulite e a fettine, a piacere
- zucchero a velo q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1151 kJ / 275 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 24.4 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Danubio dolce
3j 25 menit
Pasta choux
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2 Std.
Cupolette al limone
9h
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Torta Babà napoletana
8 godz.