Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 300 g Babyspinat, frisch
- 20 g Öl
- 120 g Ricotta
- 50 g Sahne
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 20 g Butter, weich
- 8 Eier, Zimmertemperatur
- ½ TL Fleur de Sel
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 750 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Kürbismousse mit Baconcrumble
1 Std. 45 Min
Apfelknödel mit Vanillesauce
1h 40min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 Std. 10 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2 godz. 45 min
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
20 Min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1h 40min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1 Std. 30 Min
Bruschette mit Melonen-Chutney und Mett
1 Std. 10 Min
Cranberry-Chutney mit Roter Bete
1 Std. 15 Min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1 Std. 10 Min