Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Orangensauce
- 2 Orangen, eine davon filetiert, eine ausgepresst
- 200 g Orangenmarmelade
- 1 Msp. Vanilleextrakt
- 50 g Zucker
Macadamiawaffeln und Fertigstellung
- 120 g Macadamianüsse, geröstet, ungesalzen
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 80 g Honig
- 1 Prise Salz
- 2 Eier
- 180 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 200 g Milch
- Öl zum Einfetten
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1434 kJ / 343 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce Hollandaise
15min
Zitronen-Baiser-Kuchen
3 Std.
Sorbetto alla frutta
5min
Schokokuchen mit Bananeneis
11 godz.
Weincreme
5sa 40 dk
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 Std.
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50 Min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1 Std. 30 Min
Glutenfreie Mandel-Tartelettes mit Orangencurd
1 Std. 50 Min
Klassische Zabaglione
15min