Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Schalotten, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 300 g Galiamelone (Netzmelone), in Stücken
- 100 g Zucker
- 1 EL Akazienhonig
- 50 g Weißweinessig
- 1 EL Fenchelsaat
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Cayenne-Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
or 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 4 EL Olivenöl
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft, in Streifen
- 120 g Mett
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1976 kJ / 472 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Spanisches Ei im Glas
40 dk
French 75
5 dk
Tomaten-Cocktail
30 dk
Rhabarber-Parfait
8h 50min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2sa 15 dk
Cassis-Rotwein-Birnen
24 Std.
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 godz. 50 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 dk
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Thunfischpâté
4h 20min
Zabaglione al Prosecco
15 min