Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Öl
- 1 TL Salz
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 30 Oliven, schwarz, entsteint
- 2 Gläser Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 5.6 g
In Collections
Alternative recipes
Mozzarella-Carpaccio
40 Min
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 Std.
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
20 Min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 Min
Za´atar-Brot
1h 40min
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min
Neapolitanischer Kranz
2h 15min
Putello Tonnato
4 Std.
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min