Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 175 g di farina tipo 00
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1158 kJ / 277 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Carbohydrates
- 28.3 g
- Fat
- 16.9 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Torta alla macedonia di frutta
1 Std. 30 Min
Torta di limone e mandorle
1h 20min
Crostata alle mele
1 Std.
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Torta di mele
1 Std.
Torta soffice al cioccolato e pere
1 Std. 10 Min
Torta di grano saraceno e mele con confettura di mirtilli
1 Std. 10 Min
Torta rustica di pere
2h
Sfogliata di pere e cioccolato
2 Std. 50 Min
Crostata albicocche e lamponi
1h 20min
Torta tutta mele
50 Min
Torta di mele e nocciole
1 Std.