Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di orzo
- 1 cucchiaio di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1105 kJ / 264 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 58.6 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Il pane di Altamura
4h
Pane di grano saraceno
2h 35min
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Barrette biscottate alla frutta
2 Std. 5 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane integrale in cassetta
4h
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane di segale
3h 20min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Pane con farina di mais
5h 5min