![Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB7266C6-F567-45AD-9E8C-7F04DAE65E67/Derivates/5A1FC1EB-BA00-4D3F-AC28-6A19A7D2BB12.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de poisson de roche (12 cm de longueur max.), sans la tête
- 70 g d'oignon, coupé en morceaux
- ½ bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 1 anis étoilé
- 1 feuille de laurier frais
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
Le jour même
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de pastis
- 500 g d'eau
-
1
c. à café de concentré de tomate
or 2 tomates, coupées en morceaux - 500 g de jus d'orange
- 1 dose de safran
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 576 kJ / 139 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 8.3 g
- Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 0.8 g
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