Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g d'échalotes
- 10 g de beurre
- 600 g d'eau
- 300 g de pommes de terre, épluchées et coupées en dés
- 24 huîtres creuses
- ½ c. à café de fumet de poisson
- 1 c. à soupe de sauce d'huître
- 150 g de crème fraîche
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 613 kJ / 147 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce beurre blanc
20 min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 min
Sauce hollandaise
25 min
Velouté de champignons
20 min
Velouté de cresson à l'orange
35 min
Velouté de langoustines à la vanille
55 min
Sauce à l'oseille
25 min
Sauce béarnaise
20 min
Sabayon au citron
15 Min
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Crème de chou-fleur
40 min
Œufs cocote à l'oseille
40 min